Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Каде ќе бидат распределени, Ниш, Врање ќе има? Може да дознаеш?

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Се вакцинираше и Вучиќ а кај нас сеуште никој од политичарите.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Aх, короно, не уништи, проклетничке смрдлива!

Физички, психички, финансиски, не срозе :(

Moлам Бог да се случи чудо и да се внесе среќа и радост во животот на Земјава. Доволно беа само трагедии и лоши вести. ДОВОЛНО! Преку глава.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
У реду е Данице, си одам сам, не мора да цензурираш беспотребно и да бришеш мислења без причина само зашто не ти годат.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Мислења ти се бришат кога вреѓаш и настапуваш исклучиво офанзивно.

PeterGriffin

Mодератор
2,376
2,668
113
Jel se vakcinisao neko odavde?

Ja sam pre neki dan revakcinisan fajzerom. Dobio temp 12h nakon revakcine i to stanje je trajalo 24h. Bukvalno temp 37.7 i osećaj kao da imaš nzm ni ja sta, malaksalost i umor. Tako da na otvaranje Delta Planeta nisam otišao jer sam bolovao. Bio sam danas i nešto nisam oduševljen. Fali dosta toga, plus već viđeno što ima na još nekoliko mesta po gradu. Fale ZaRaAa i KFC. Za KFC sam čuo da su u pripremi za Niš, jer su sklopili ugovor sa Woltom o dostavi u gradu. Ko hebe Zaru, KFC mi je bitan. Takođe videh da ima i Cropp u Delta Planetu što je top. Imaju divne stvarčice. Bershka sramota, na sajtu imaju veću ponudu za muškarce. Deo za muškarce je manji nego li deo u kome su kabine. Čak onaj deo gde je kasa je veći od dela za muškarce. U Sinsay je pokolj, kao i u Pull&Bear i Stradivariusu. Biju se žene i klinke sa udju.

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Ау шта си све исписао, Фајзери, тржни центри, бабе, жабе хаххахаха

Фајзер елита и ја :se poklonuva:: ревакцинисан 1. априла :lilee:

Прва доза осим тупог бола у рамену дан-два ништа, друга доза мало јачи бол, температуру нисам осетио да имам али сам био малаксао дан после ревакцинације и глава ме је увече болела. Осим тога ништа друго :neznam:

Ово друго ће заинтересовати редовну посетитељку Врања и Ниша, мадам Екинџи.

PeterGriffin

Mодератор
2,376
2,668
113
Preko puta Doma Zdravlja u Nišu.
Po meni nema ništa. Zavisi koje prodavnice te interesuju i šta od toga ima tu kod vas. Mada s obzirom da si u SK verovatno imate veći izbor nego li mi ovde u NI.

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Preko puta Doma Zdravlja u Nišu.
Po meni nema ništa. Zavisi koje prodavnice te interesuju i šta od toga ima tu kod vas. Mada s obzirom da si u SK verovatno imate veći izbor nego li mi ovde u NI.
Ти то ишао у шопинг па успут свратио и на ревакс да се не баци? :pie kafe: