Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
А зошто си решил да се жениш? Како така одеднаш? Не ми е јасно.
Ми се допаѓа девојката секако а и притисок на мајка ми сака уник од син и. Ама некако не е задоволна од девојката дека е сестра на зетот, а мајка ми не го сака зет ми

Beauty

Администратор
49,883
61,901
113
Ми се допаѓа девојката секако а и притисок на мајка ми сака уник од син и. Ама некако не е задоволна од девојката дека е сестра на зетот, а мајка ми не го сака зет ми
Абе доста веќе, ти живееш во турска серија :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Сакала внук свекрвата, ама не ја сакала невестата затоа што не го сакала брат и. :smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Абе доста веќе, ти живееш во турска серија :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Сакала внук свекрвата, ама не ја сакала невестата затоа што не го сакала брат и. :smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje:
Не е шега кога ќе правам веселба по ковидов ќе те викнам . Кума да не сакаш да ни бидеш

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Ако мајка ти не ја сакаше невестата, зошто тогаш ќе се жениш со неа? Зошто ја растажуваш мајка ти?

Beauty

Администратор
49,883
61,901
113
Не е шега кога ќе правам веселба по ковидов ќе те викнам . Кума да не сакаш да ни бидеш
Уште тоа фали, по вашите традиции да не треба кумата да се мажи потоа со зетот. Од кај ве знам, затоа подобро барај др кума.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Уште тоа фали, по вашите традиции да не треба кумата да се мажи потоа со зетот. Од кај ве знам, затоа подобро барај др кума.
Ќе те омажиме и тебе има уште двајца браќа не се секирај. Јас домазет ти новата снаа
Шала на страна не се шегувам ќе се женам

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Турчинка е секако сестра на зет ми е. Зет ми е маж на братучетка ми од страна на мајка ми . Она е уште мажена за еден бедник турчин е тој маж и имаат и дете.
:okokoren: Се испомешано исто како во сапунска серија.

Beauty

Администратор
49,883
61,901
113
Јас искрено мислам дека таа сестра на зет, која бај д веј е нечија братучетка од страна на мајка и мажена за некој со кој има дете ..... нема ни појма дека некој некаде таму планира свадба со неа :neznam:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Како тоа ќе има жена која е сестра од зетот?

Чудна работа.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Јас си испланирав за нова година каде. Ќе бидам кај семејството на мојата идна жена. Бртаучетка ми, зет ми , мојата идна жена, моите две внуци од братучетка ми мали се, браќата, ќерка ми и мајка Несрин ќе бидеме

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Јас од кога ја бркам сестра му на зет ми. Намерно купував подароци на ќерка и за роденден по братучетка ми и пратив пари , сега во саботата братуќетка ми спомна за дедо мраз чоколадо дека и ветила на адаѓул јас отидов го купив тоа само за да ја импресионирам сестра му на зет ми. А вие овде се шегувате

Beauty

Администратор
49,883
61,901
113
Па таа твоја идна жена значи ја има изгубено честа ? :okokoren::okokoren::okokoren::okokoren:
Мислам да ја исфрлиш како тој што во Ќерката на амбасадорот ја исфрлал, мада ти тука нема што да проверуваш дали е или не е невина :hehe:

Beauty

Администратор
49,883
61,901
113
Со оглед дека ете , тука има други членови кои сигурно се чудат на овие работи, од сега Аслане вакви изјави и планови ќе ставаш во соодветните теми како на пример Зехра, Зерда, Јасмин и слични.