anonimen
Добро-Познат Член
- 11,551
- 11,245
- 113
Те послушале тебеШто вака сопревод снима и поставува само турски серии?
Те послушале тебеШто вака сопревод снима и поставува само турски серии?
И јас ја гледав. Топ е емисијата, ме потсеќа на Б. со точка која исто беше одлична.Зошто ова не оди на некоја телевизија? Многу е убаво.
Истата продукција. Пикадо.И јас ја гледав. Топ е емисијата, ме потсеќа на Б. со точка која исто беше одлична.
Пиши и на Тања од Телеком.Се мислам да земам HUAWEI P SMART 2021 со обнова на договор во Телеком но ме кочи што ги нема тие Google апликации. Сакам да прашам како да се инсталираат тие апликации? Има некое чаре. На Кајгана читав се инсталиралe некој од Apk pure страната апликации.
Исто таму прашав ама бидејќи сакам брз одговор за да се одлучам побрзо.
Дали знае некој каде можам да купам кабелски ресивер со функција PVR снимање?
Зора продавницата за сателитска опрема е затворена во скопје , а за охрид незнам
Не тоа е DVB T ( со антена) и имам ги такви 6 дома, Јас барам DVB C кабелски за кабелската од телекабел. Они имаат ресивери знам ама ужасни им се и немаат PVRДали е ова тоа што го бараш?Техномаркет - LDK ST-M3 SET TOP BOX FHD/USB/HDMI/PVR/PVR/DVB-T/MPEG-4 W/REMOTE
Техномаркет ТВ/ АУДИО/ ВИДЕО ТЕЛЕВИЗОРИ ТВ ДОДАТОЦИ ДИГИТАЛНИ ПРИЕМНИЦИ LDK ST-M3 SET TOP BOX…m.tehnomarket.com.mk
Не знам точно ова дали и како функционира.Не тоа е DVB T ( со антена) и имам ги такви 6 дома, Јас барам DVB C кабелски за кабелската од телекабел. Они имаат ресивери знам ама ужасни им се и немаат PVR
Пишува дека може и IPTV листа m3u. Ако може ќе купи на неколку месеци листа некоја од овие што продаваат со куп балкански телевизии и ќе снима и од тие канали нешто.
Овој ресивер ми се допаѓа ама од али експрес ништо немам купенно до сега. Како оди тоа за колку дена би стигнал ресиверот, треба ли дополнителни пари пример испорака, како се плаќа кога ќе стигне ли или со картичка?
Од Алиекспрес сум порачувал само еднаш, пратката стигна за околу 40 дена откако ја нарачав.Овој ресивер ми се допаѓа ама од али експрес ништо немам купенно до сега. Како оди тоа за колку дена би стигнал ресиверот, треба ли дополнителни пари пример испорака, како се плаќа кога ќе стигне ли или со картичка?
Не сум до толку искусен, ќе ме фатат.А може и да излажеш дека не стигнала ?
Одмене се очекува такво нешто искусен сум на тоа полеНе сум до толку искусен, ќе ме фатат.
Не сум до толку искусен, ќе ме фатат.
Мене ме имаат фаќано многу пати без карта ама јас или ќе избегам на контрола или ќе матам некои работи ќе измислувам ќе лажам и ќе ме остават на мирКога ме прашаат зошто не се шверцувам по белградски јавен превоз: