На мобилен без премиум ми заврши гратисот додека на телевизорот и понатака може да слушам музика цели албуми. Чудна работа.Си спуштив Спотифај. Ѕверотина од програма! Само ме интересира дали зафаќа дополнителен простор од меморијата, да не ги спушта песните во позадина или не?
На тоа и мислев кога напишав дека станал познат.Камај го споделиле, баш сега го видов.
Не љубомори шефице... Ако имам ја пари од слава, ќе вложам за реклами на порталот ахха.Камај го споделиле, баш сега го видов.
Шефе дој утре у дирекција, ќе ти лупнам автограм еден... Еве и печат ако сакаш не е фрка хахах.На тоа и мислев кога напишав дека станал познат.
Чуј, автограм, напрај ме познат, да вртам пара.Шефе дој утре у дирекција, ќе ти лупнам автограм еден... Еве и печат ако сакаш не е фрка хахах.
А бе знаеш дека мојот аУтограм е специфичен чоек... Ја ако турам потписот, исто ко Указ за прогласување на закон да сум напраил...Чуј, автограм, напрај ме познат, да вртам пара.
Договорено.А бе знаеш дека мојот аУтограм е специфичен чоек... Ја ако турам потписот, исто ко Указ за прогласување на закон да сум напраил...
Спреми ти ливчето кај да турам ја потписот и решен проблемот Еве ако сакаш и за банка нешто, не е фрка, ќе уплатам, само ти гласај за мене на наредни избори
A што и каде коментира?Боже колку иритира Тијанчето Дапчевиќко со коментарите по инста.
Следам неколку глумци и глумици од Србија и кога и да пуштат некоја фотка оваа им се лигави по коментари или им пишува нешто "вицкасто".A што и каде коментира?
Тие две сестри уште ли досадуваат? Аман од нив две!
Нема некоја лудница кај вас? Пошто не ми делува женава дека е со сите.Ех да се само глумци, и на заебантски страници им досадуваше
Има, во Ковин е најпознатаНема некоја лудница кај вас? Пошто не ми делува женава дека е со сите.
Пеаната е никаква, ама заразна, јбг
This >>>>>>>>>>>>
Пеаната е никаква, ама заразна, јбг