Steff
Добро-Познат Член
- 33,695
- 45,247
- 113
Thank you for your answer, пријатно вече.Јесте. Next to Serbistan there is a planet called Sibirstan.
Thank you for your answer, пријатно вече.Јесте. Next to Serbistan there is a planet called Sibirstan.
Вчера беа 100 заразени, ама бројка варира, во вторник беше 34, во понеделник 89, недела 114... Ама полека се стабилизира ситуација кај нас.А со број на заразени ?
Немам појма, кај мене журки се од крај на карантинов прават само во куќна варијантаА најт лајф? Гледам по инстаграмов познативе се журкаат.
И тоа е во куќната варијантаА, на кафе како одите? Кафичите работат?
Леле леле , бравоАј, ќе видиме од вторник како ќе функционира ова кај нас. Едвај чекам да си ставам цвикера и да си се густирам два саати со едно кафенце.
Пример што пиеш?Јас и така во кафич кога одам пијам се' освен кафе па сеедно ми е за тоа За дружбата е повеќе.
Исто. Кафе можам да си варим и дома, поевтино ми испаднаЈас и така во кафич кога одам пијам се' освен кафе па сеедно ми е за тоа За дружбата е повеќе.
Денски сок, чај, вода. Навечер алкохол се разбираПример што пиеш?
Исто и јас. Добро кафе можам да пијам и во кафич ама само кога со друштво ќе одам. Навечер алкохол.Денски сок, чај, вода. Навечер алкохол се разбира
Кафето сам си го испијам дома наутро по појадок во придружба на музика, книга. И уживам во тој сега веќе "ритуал"
Јок. Уште за тоа да давам пари.А цигари пушите?
НЕ!А цигари пушите?