Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Ќе даваат тоа што им носи профит
Се обидуваат со руско, грчко ама не оди
И ти да си, ако друго не е гледано и ти турско ќе даваш
Ок разбирам дека им носат профит. Сепак треба да има пауза измеѓу една и друга турска, руска и било каква сапунска синхронизирана и не синхронизирана серија. Не може една епизода од серија завршува одма почнува друга епизода од друга серија. Треба да има простор малку да здивнат гледачите а и две серии на ден се доволни.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Ок разбирам дека им носат профит. Сепак треба да има пауза измеѓу една и друга турска, руска и било каква сапунска синхронизирана и не синхронизирана серија. Не може една епизода од серија завршува одма почнува друга епизода од друга серија. Треба да има простор малку да здивнат гледачите а и две серии на ден се доволни.
Ете на Сител хрватска , а аналог проба со украинска не успеа

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Очигледно дека на гледачите не им е потребно простор да здивнат па оттаму и големата количина на турски.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Па еве хрватска ставија, и тој простор за кој зборуваш е главен, во прајмтајм
Не можат да си дозволат да оди нешто што не носи профит

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
Сите кафичи, ресторани и кладилници се затвараат.

Воена состојба, леле! Естрамботика е во шок. :okokoren:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Добро де, човече. Само направив споредба како ќе изгледаат градовиве, симболика.
Ок да не се распаваме.

Ситуацијата е лоша. Се надевам ќе не стават во карантин цела држава. И се надевам тогаш нема да дојде до голема паника за храна и пијалоци па да се тепаат по маркети заради купување залихи.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Ок да не се распаваме.

Ситуацијата е лоша. Се надевам ќе не стават во карантин цела држава. И се надевам тогаш нема да дојде до голема паника за храна и пијалоци па да се тепаат по маркети заради купување залихи.
Народот е глуп и себичен и токму до тоа ќе дојде, за жал.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
24/7 е полудувачки да се седи дома скоро месец или месеци ама здравјето пред се.

И мене ми страв донекаде бидејќи работам на работно место каде имам контакт со луѓе, со пари.. Вирусов ме натера да мијам раце почесто во текот на денот а не само пред да допирам храна или кога ми се валкани рацете.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
И јас работам до народ и пари
Ама на нас ни дадоа маски и ракавици

Само луѓето ми се смешни колку се прости
Влегуваат и се смеат како да виделе кој знае што смешно

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743