Домаќински chat

• Автор на оваа тема M@RKO
  • Датум кога е започната темата

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Се што има ќе му земам ама знам и на децата од првиот брак немаат ништо од него
Како и да е од топик отидовме

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Па колку брака и деца има он, ти си од вториот?

Значи ти всушност сонуваш да заминеш во Турција и како уна усурпадора, да му земеш се?
Епа тогаш зашто тука се караш со нас, можеби ние ќе ти помогнеме да го оствариш тоа?

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Да се собереме и од скали да го фрлиме тој богат старец. Ама договор си е договор, делиме подеднакво за сите богатството и ја заземаме вилата.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
2 браќа имам и родена сестра
Да се ќе му земам ако треба и со браќата ќе се спријателам а нив ќе ги искористам за тоа ќе се селам во Истанбул а може и бурса . Време е да ги отворам старите тетратки

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Јас мислам дека дојде тоа време. Отварај ги тетратките!
Ако треба, однеси и кај Вилма Русковска. Време е да се израмнат сметките од минатото. Земи му се на тој себичен турски паша. СЕ'!

Аууу. Верувајте, тетраткиве ќе испаднат како ѓерданот од Анастејжа. :okokoren: :okokoren:
Буквално.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Нормално де. Само не ми е јасно што може да има во едни обични тетратки? И кој би верувал во нив?
Ако има потпис од некого, може да ти послужат како доказ, но ако се само твои мисли, тогаш никој нема да ти верува.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Вратете си се на вашите теми оставете ја мојата приказна

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Па ти ја почна, не ние. Ти ги спомна мистериозните тетратки и злобниот татко.
Ние сакаме само да те ислушаме и да ти помогнеме, но ти тераш по старо. Ако е така, во ред, не знам и јас зошто ние сочувствуваме воошто штом нејќеш и ти да не испочитуваш.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
  • Автор на оваа тема
Ајдее! каде го отеравте разговорот во темава.