Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Леле луѓе што ви е со проштевања?

Кога видов првиот пост на Кристијан помислев како во турските серии како да има да оди некаде па вика на сите простете ако сум ви згрешил :406389:

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Леле луѓе што ви е со проштевања?

Кога видов првиот пост на Кристијан помислев како во турските серии како да има да оди некаде па вика на сите простете ако сум ви згрешил :406389:
Да бе, еве сега на Кајгана и Фемина се преселувам. :haha:

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Простете ми е и на мене, мили луѓе.
Драго ми е што ве знам , сепак виртуелно, но без разлика, простете за да ви биде простено.
Ти простуваме, ама рачунај си, следната прочка е далеку :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Како тоа?
Денес се оди на гости и секој прави баклава. Деца одат по врати со песната ,,оптири лајлам тралалала лајлам, лоло пие ракија, мезе му е слезенка, ој лоло лоло, слатка ли е ракија, слатка е бе дедо, како мед и шеќер" и собираат баклава, овошје... На жените се даваат портокали, а на мажите лимони. :406389:

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
Да, баклава се прави, или нешто од тој тип - кадаиф, такво нешто.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Како тоа?
Денес се оди на гости и секој прави баклава. Деца одат по врати со песната ,,оптири лајлам тралалала лајлам, лоло пие ракија, мезе му е слезенка, ој лоло лоло, слатка ли е ракија, слатка е бе дедо, како мед и шеќер" и собираат баклава, овошје... На жените се даваат портокали, а на мажите лимони. :406389:
Кај нас е само баклавата, и знам дека се даваат портокали
Другово јок

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
Ние малку ја утнавме денес. Нели помлади одат кај постари?
Епа кај нас е обратно, баба ми дојде кај нас денес :haha: Со тепсија баклава, ја носела по автобуси.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Ние малку ја утнавме денес. Нели помлади одат кај постари?
Епа кај нас е обратно, баба ми дојде кај нас денес :haha: Со тепсија баклава, ја носела по автобуси.
Баба ти треба да добие Златна Бубамара

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Како тоа?
Првпат слушам и за ова. 4364646

А кај вас има ли утре Ората копата? Палење гуми, огнови, такви работи ден по прочка?