Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Леле, сега слушам вести. Цццц не лажат дека на аеродром се прегледувале патници кои доаѓаат од Кина и Италија, и дека поминуваат низ посебни камери....
Врска немало тоа, ццц... Сега една патничка кажува дека никој ништо не прегледува на скопскиот аеродром.

Луѓе готови сме! Корона ќе ја убие Естрамботика :smrk::smrk::smrk:

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Кај нас ја откажаа екскурзијата на трета година во Италија

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Па секако дека страв ќе те фати кога лажат дека имало мерки на аеродроми и граници, а немало благе везе од никакви мерки.

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Мислам дека тоа и не е толку страшно колку се дигнала паника. Ок, ризик да се добие вирусот постои, но досегашни смртни случаеви се забележани кај стари и луѓе кои болуваат од некоја тешка болест.

А и не е да не е можно да се излечи од тоа. Дури слушнав од луѓе кои се лекари дека оној сарс и уште некој вирус беа далеку поозбилни од овој.

Така да јас не се нешто многу грижим за себе, повеќе за моите кои се постари.

Но како и да е, ако ми е баш судено да умирам, ќе умрам од било што, е сега дали е тоа Корона, сообраќајка, пожар, земјотрес...

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Но како и да е, ако ми е баш судено да умирам, ќе умрам од било што, е сега дали е тоа Корона, сообраќајка, пожар, земјотрес...
Jaс сум сигурна дека од проколнат ѓердан ќе умрам! :smrk:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Лелееее, најновото го слушнавте?
Од сега СДСМ немала да биде македонска партија, туку мултиетничка.

Мајко моја !
Па никогаш и не била... А со изборите од 2016та и следните локални и сегашните претседателски, тоа и се, сечиви, само македонски не. :)
Во западна Македонија немаа свои кандидати туку од ДУИ... За претседател го избрача граџанството од рамковните средини, а не македонскиот народ. Најголем ривал на ДУИ, не се ниту Алијанса, ниту Беса ниту Алтернатива ни ДПА, туку самата Социјал-Демократитер на Северна...
Можеби е субјективно, но за мене сдс не е ништо повеќе од дијагноза и канцер на македонското општетво. Некој ќе рече државотворна партија, ама ако ме прашувате мене, далеку се они од државотворна... Од државотворно, едино воведувањето на бинационалноста и (кон)федерацијата со малцинствоно шо е...

Леле, сега слушам вести. Цццц не лажат дека на аеродром се прегледувале патници кои доаѓаат од Кина и Италија, и дека поминуваат низ посебни камери....
Врска немало тоа, ццц... Сега една патничка кажува дека никој ништо не прегледува на скопскиот аеродром.

Луѓе готови сме! Корона ќе ја убие Естрамботика :smrk::smrk::smrk:
Јес да сме неспособна држава, ама не наседнувајте на лажните вести дека веќе сме го имале првиот случај на корона...

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Ти ли го донесе?