Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
- Ти и јас мора да разговараме... Што не сакаш да јадеш ова? Објасни ми! Не се смеј! Ова е здраво, има витамини, калциум, тоа е добро за тебе. Не гледај таму, гледај мене и зборувај зошто не јадеш. Не можеш јогурт да јадеш, мора пилешко. Ај сега озбилно, ти си бебе, јас сум мама, знам што е најдобро за тебе, мора да сфатиш... Не разбирам што сакаш да ми кажеш. Банана сакаш? Не може банана, не може јогурт. Те сакам, знаеш? Поздрав и бакнежи за сите.

И на крајот ако добро разбрав бебето јадело јогурт и банана :406389:

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Колку ретардиран мајка-бебе муабет :plac:
Ете како Дани ќе си зборува со колачето. :haha:

А ако продолжи да бара банана и јогурт може и низ прозор да го исфрли. :haha: :haha:

Последен пат уредено:

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
А ако продолжи да бара банана и јогурт може и низ прозор да го исфрли. :haha: :haha:
Тоа не е веќе оригинално, не е добро по третиот пат да се повторува, доста беше во Чуџук и Залимче. Нека го фрли од некој мост :pie kafe:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Тоа не е веќе оригинално, не е добро по третиот пат да се повторува, доста беше во Чуџук и Залимче. Нека го фрли од некој мост :pie kafe:
Не би го фрлила сепак, детенце е. Но, добра лекција би му одржала со сукалото или би го заклучила кратко на тераса.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Па немам ваква просторија.
Но сепак прво ќе пробаме со убаво. Ако стварно е непослушно, ќе превземам мерки.