Ајде Грашоооо
Телепортирајте ме во Св.Николе ве моламЕх да је туга сњег
Леле преубавоИ за крај Тошее
Кои се овие сњегови, не ми текна???Телепортирајте ме во Св.Николе ве молам
Мерлиннн..Кои се овие сњегови, не ми текна???
Не жали ме..да не чујат душманитеПродужија за уште една
Не, не плачи
Леле даааааа!!! Вриштам, одамна немам слушано тој луксуз!!!Мерлиннн..
А што е па оваа?Не жали ме..да не чујат душманите
Куку лелеА што е па оваа?
Куку леле-Не плачи, не жали ме.А што е па оваа?
Аха, значи кукање, лелење, плачење и жалење во комбинација со досаден ритам. I think I'll pass.Куку леле-Не плачи, не жали ме.
Таа е секогаш за крај. Уф, уште од кога немам одено на жива музика да се изнапеамАха, значи кукање, лелење, плачење и жалење во комбинација со досаден ритам. I think i'll pass.
Леле јас пред некоја недела бев на живо, но певаљка толку лоша беше да немам зборови. Вриштеше со трилерите ала Венди, дури и песните не си знаеше, ама ај барем се газав од смеењеТаа е секогаш за крај. Уф, уште од кога немам одено на жива музика да се изнапеам
Значи стварно супер ви беше музика. Ајде пред крај малку сакале да растераат сите, тоа им беше добар потег но генерално одлична плејлиста.Значи музикава вечерва беше растур
Секоја чест за Forca band
Секоја чест за мултитаскинг, во истото време пее Цеца и Дара во кафич, чита трилер, зборува со форумџии на телефон, бравоОпасно блиску - Баркли, еден од подобрите трилераши
Thank you very muchШто читате во моментов тема:
Секоја чест за мултитаскинг, во истото време пее Цеца и Дара во кафич, чита трилер, зборува со форумџии на телефон, браво