Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Јас немам положено никогаш а веќе имам 29 години. Се мислам дека не сум спремен и доста страв да почнам да возам па така си се одовлекува процесот да одам на полагање за возачка.

Кога ќе видам кој се не вози кола и кој како вози ме фаќа тој страв.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Полагањето градска е веројатно едно од пострашните искуства за мене. Тестови и полигон од прва, градска од четврта. И тоа вториот пат ко полагав, немав никаква трема, ништо не згрешив, одма ме вратија и ми рекоа дека сум паднал.
Така што без разлика што и колку знаеш, бутаат само за да лапаат пари.

Од друга страна, девојче што прв пат полагаше, јас кога бев вториот пат, помина од прва, ама така е кога си дете на полицаец.

TVman

Добро-Познат Член
16,697
13,079
113
Полагањето градска е веројатно едно од пострашните искуства за мене. Тестови и полигон од прва, градска од четврта. И тоа вториот пат ко полагав, немав никаква трема, ништо не згрешив, одма ме вратија и ми рекоа дека сум паднал.
Така што без разлика што и колку знаеш, бутаат само за да лапаат пари.

Од друга страна, девојче што прв пат полагаше, јас кога бев вториот пат, помина од прва, ама така е кога си дете на полицаец.
Така е тоа, со врски бива се. Инаку, уште не сум ни јас полагал. Наредната година планирам, па ќе видам што како.

Последен пат уредено:

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Ако ми дозволите, би сакал да потсетам, во случај некој да не видел, а можеби би сакал да гласа. :lilee:

Кога сме кај браќа и сестри, може по еден глас за внук ми ОВДЕ? Благодарам. :ehh:
Со клик на „Мојот глас за оваа ѕвездичка“. Потоа се внесува име и е-маил, па во мејл стигнува линк за потврда, се кликнува на него и толку. :)

Фала на сите што гласаа досега.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Како може вакво нешто да се дозволи? Се знае каде е меатото на навивачките групи.