Хаха исто и јас. Мислам дека нема некој што од прва или втора положува градскаПолигон и тестови од прва, а градска од трета
Има, од мој клас едно девојче од прва, има и некои од втораХаха исто и јас. Мислам дека нема некој што од прва или втора положува градска
ФалаБраво, мајсторе! Со среќа да си возиш.
Не обожавам чаламење, ме нервираЧестито. Сега само со ум и одговорно возење никако чалам. Не е едноставно и лесно да си возач.
Можам да замислам како е во Скопјето..Хаха исто и јас. Мислам дека нема некој што од прва или втора положува градска
Па тие в лице кажват дека те паѓаат само за повторно да платиш.Хаха исто и јас. Мислам дека нема некој што од прва или втора положува градска
Има, јас положив се на прва не можеа да ми најдат грешка, со среќа анонимен.Хаха исто и јас. Мислам дека нема некој што од прва или втора положува градска
ИстоИ мене ми беше страв. Сега нека им е страв на тие што се возат со мене.
Така е тоа, со врски бива се. Инаку, уште не сум ни јас полагал. Наредната година планирам, па ќе видам што како.Полагањето градска е веројатно едно од пострашните искуства за мене. Тестови и полигон од прва, градска од четврта. И тоа вториот пат ко полагав, немав никаква трема, ништо не згрешив, одма ме вратија и ми рекоа дека сум паднал.
Така што без разлика што и колку знаеш, бутаат само за да лапаат пари.
Од друга страна, девојче што прв пат полагаше, јас кога бев вториот пат, помина од прва, ама така е кога си дете на полицаец.
Кога сме кај браќа и сестри, може по еден глас за внук ми ОВДЕ? Благодарам.
Со клик на „Мојот глас за оваа ѕвездичка“. Потоа се внесува име и е-маил, па во мејл стигнува линк за потврда, се кликнува на него и толку.
Фала на сите што гласаа досега.
Не ти е лоша идејата.Прати му на Лавот да гласа со 4325-те имејл адреси.