Детски шампањ
Со што прославувате, сок од јаболко?
Детски шампањ
Со што прославувате, сок од јаболко?
Црвено виноДетски шампањ
Пушти слика.Црвено вино
Не смее. Алах ќе го казни. Алкохолот е смртен грев.Пушти слика.
Не ли кажа дека мразиш алкохол?Црвено вино
Јас
Кој мрази алкохол?
Јас
Кој мрзи цвекло?
Тогаш исти сме, и јас вино обожавам. Друго не пијамДа коњак ракија ама вино сакам и пиво мразам
Не е она.Ехеее, колку работи има не преведени на македонски на интернет. Претпоставувам некоја турска со твојата омилена магична Нурѓул.
Bir mucize olsun ?Не е она.
На дани ќе и се допадне и ќе го гледа со задоволство.
Дани да гледа со превод не верувам. Фаќај се за микрофонот заедно со брат ти Али и синхронизирај, само така Дани ќе ти гледа.На дани ќе и се допадне и ќе го гледа со задоволство.
Зошто јас највеќе ти ги кинам нервите.На чело со тебе, Аслане. Ти ми ги кинеш највише живците.
Чекај, сето ова трескање по Султана всушност беше од мајтап???Зошто јас највеќе ти ги кинам нервите.
Јас трескам глупости за да биде интересно забавно. Во оваа банана држава што ја викате не е интересно забавно па си велам овде да бидем
Секако дека не Султана е мојата мленичкаЧекај, сето ова трескање по Султана всушност беше од мајтап???
На скалите мисли тојЧекај, сето ова трескање по Султана всушност беше од мајтап???
А кој тоа сака да ти ја бричи брадата??Како што недавам да ми се бричи мојата брада така и Султана не си ја давам
Ама таа нема да те сака со брадаКако што недавам да ми се бричи мојата брада така и Султана не си ја давам