anonimen
Поени од реакции
1,022

Пораки на профилот Последна активност Објави За

 • Ок во ред тогаш се извинувам. И Новогодишниот преспав ќе го има на нет јас ќе го снимам
  Штом овој шит на Сител со години наназад се става на нет, не верувам дека ова нема да го има

  Што сакаш да кажеш со ова мислење во темата на Преспав.
  Мене ми велиш шит или?
  anonimen
  anonimen
  Само сакам да кажам дека шитот од Сител го има на нет, ошто специјалот од преспав да го нема, тебе не те спомнав никаде, не се преценувај!
 • Се вчитува…
 • Се вчитува…
 • Се вчитува…
Top