Што има ново

Нови статуси

Сакам да го променам корисничкото име на форумот
Developerv2
Developerv2
Веќе го искористи правото на промена на корисничкото име, и зошто би го променил пак? Причина?
A
Aslan Turkey
Ова е последно те молам. Не сакам на форумот да сум аслан
A
Aslan Turkey
Само да знаеш дека дани прави грешки во статиите на порталот . Еден член на форумот сака да и докаже дека и е грешна статијата, а дани уште и се расправа со членот дрска и безобразна е
Дани тој кабелскиот канал што ќе се емитуваат турските серии ќе биде како fox life, axn итн . Само превод да си уклучиш кој сакаш или пак ќе ги емитуваат со залепен титл
Top