Последна активност

• Beauty
    Beauty одговори на темата Chat.
    Лелеллее ја ставил нашата на аватар хахахаххахахахха И кај мене е :smeenje: :smeenje:
  • Beauty
    Beauty реагираше на мислењето на Steff во темата Chat со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
    Ова све ми мириса на Така и треба, може иден пат нема да им текне на такво нешто за да некој не ги посрами така пред сите, во главно...
  • TVman
    TVman реагираше на мислењето на Steff во темата Chat со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
    Ова све ми мириса на Така и треба, може иден пат нема да им текне на такво нешто за да некој не ги посрами така пред сите, во главно...
  • Steff
    Steff одговори на темата Chat.
  • Steff
    Steff реагираше на мислењето на Beauty во темата Chat со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
    Може, зашто така се научени, само треба местото да им се покаже и ќе знаат за друг пат. Ја културно не покажувам билет, само велам Јас...
  • Steff
    Steff реагираше на мислењето на Delux во темата Chat со Тажно Тажно.
    Значи ние сме дно од народ. Насекаде прост народ, причина повеќе да сакаш да си одиш од државата. Кога купувам карта за концерт во Јане...
  • A
    alek реагираше на мислењето на Delux во темата Chat со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
    Значи ние сме дно од народ. Насекаде прост народ, причина повеќе да сакаш да си одиш од државата. Кога купувам карта за концерт во Јане...
  • NaEdenCovekBratMu
    NaEdenCovekBratMu реагираше на мислењето на Delux во темата Chat со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  • TVman
    TVman реагираше на мислењето на Beauty во темата Chat со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
    Може, зашто така се научени, само треба местото да им се покаже и ќе знаат за друг пат. Ја културно не покажувам билет, само велам Јас...
  • Beauty
    Beauty реагираше на мислењето на Delux во темата Chat со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  • Beauty
    Beauty одговори на темата Chat.
  • TVman
    TVman реагираше на мислењето на Delux во темата Chat со Божее Божее.
  • SomebodyUnique
    SomebodyUnique реагираше на мислењето на Delux во темата Chat со Тажно Тажно.