Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
19,796
6,986
113
Конечно на Hype.mk и на онаа Тара им текна да користат кирилица македонски јазик. :hehe: :haha:Поглуп портал немало, полн и со небитни шоу бизнис вести.

Тара што ме одјеба тогаш на порака кога и пишав "си легна на брашното" дека треба кирилица да користи.

Повеќе пати ми излегуваат некој нивни видеа на Инстаграм а ги немам запратено.

TVman

Добро-Познат Член
17,128
13,698
113
Конечно на Hype.mk и на онаа Тара им текна да користат кирилица македонски јазик. :hehe: :haha:Поглуп портал немало, полн и со небитни шоу бизнис вести.

Тара што ме одјеба тогаш на порака кога и пишав "си легна на брашното" дека треба кирилица да користи.

Повеќе пати ми излегуваат некој нивни видеа на Инстаграм а ги немам запратено.
1:0 за Марче

M@RKO

Добро-Познат Член
19,796
6,986
113
Славчо пиша вака

На летување со зимски јакни да одиме :hehe:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,126
450
83
Лелеее готови сме луѓе !
Убава ти е профил сликата, исто како и твојата битолска миленичка. :406389:

Не сум ниту пијан, ниту нафиксан, туку се опоравувам од главоболка која ми започна утринава, па сега кога ти ја видов битолската миленичка на сликава, ми имаше смирувачко дејство. Веројатно бидејќи и таа е смирена на сликата. :haha:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,126
450
83
Охохооо што не кажувате ова ?
Време е да ги повлечеме тие луѓе
Си го мразиш форумов ?

Најмалку му требаат на форумов сите тие недоквакани.

Инаку сигурно ќе го вклучат повторно Кајгана форум, вообичаено го исклучуваат кога се случува нешто крајно ненормално и нездраво, како на пример: договор за стратешко партнерство со Велика Британија, кој меѓу другото ќе предвидува дополнителни задолжувања во замена за вдомување на мигранти и увоз на британски отпад, или реконструкција на влада сега кога ТаватаПари ја напушти владината коалиција.

И безброј други гнасотилаци кои се случуваат во меѓувреме, а секојдневно се предмет на дискусија на тој форум: Украинците гинат како топовско месо додека плавиот Трамп си го прчи и се к_рчи како миротворец, Израел врши геноцид врз цивилно население во Газа, и бројни други гнасотилаци.

Секогаш свесно и намерно го исклучуваат тој форум кога се случува нешто што не треба, и го вклучуваат повторно кога рајата ќе се смири откако бурата поминала. Со години не дозволуваа дискусија за политиката во Македонија, се` до државниот удар од 2015/2016 година кога преку ноќ ај што дозволија дискусија за политиката во Македонија, туку и за модератори поставија носители на шареноликиот идиотизам кои 24/7 тролаа, бришеа коментари од неистомисленици и ги банираа. Несомнено добро се опарија тие години, исто како што се опаруваат и од увозникот на Грее климатизерите кој постојано се рекламира во една од темите за климатизација на форумот.

Се разбира постои и можноста да вршат надградба на тој форум, но дури и да ја прават, не верувам дека е со добри намери. Како најпосетуван форум во македонскиот Интернет простор, не би било изненадување ако му вршат надградба за полесно да прават профили на членовите кои не им се по мерак и полесно да ги блокираат или банираат.

Не би било изненадување нашите ѓубриња од луѓе наречени политичари да почнат да воведуваат Интернет цензура каква што веќе постои во Велика Британија, со која нели склучивме стратешко партнерство, а во таа држава на политичките неистомисленици кои ќе објават нешто "несоодветно" и/или "непристојно" на Интернет, им следуваат апсење и затворска казна. Можеби го токмат Кајгана форум токму за таков тоталитарен експеримент со тоа таканаречено стратешко партнерство.

Не му требаат такви луѓе на овој форум, лично понормално ми делува со вашите дискусии за турските идиотизми кои воопшто не ги ни читам, отколку да собере секаков отпад од Кајгана форум.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,796
6,986
113
Охохооо што не кажувате ова ?
Време е да ги повлечеме тие луѓе
Кајгана форум е еден од најпосетуваните и со доста многу членови. На Кајгана доста работи научив и дознав за некој работи.

Тешко дека би можело повеќето да ги привлечеш да дојдат на TВ Пакет форумов. Тв пакет е пред се сконцентриран повеќе само на телевизија и серии.

Beauty

Администратор
52,033
65,566
113
Ма се шалев
Немам намера да се замарам со кајгана луѓето па на фб да објавувам бла бла
Плус овде просперира лудост и позитива, таму е све ‘наапано’ што се вика

Охоооо сонце фала богу !
Вчера смрзнавме, денес е супер 8-)

M@RKO

Добро-Познат Член
19,796
6,986
113
Ма се шалев
Немам намера да се замарам со кајгана луѓето па на фб да објавувам бла бла
Плус овде просперира лудост и позитива, таму е све ‘наапано’ што се вика

Охоооо сонце фала богу !
Вчера смрзнавме, денес е супер 8-)
И вчера си имаше сонце одвреме навреме ќе се појавеше.

Туку Тв пакет е добро што има многу помалку членови, помалку теми зошто е порастеретено а ако се многу како на Кајгана кој може толку да менаџира членови, теми, цел форум.