ТВ Реклами

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
52,265
65,965
113
Ааааа почна на јутуп да ја слушам. Ради овие реклами морам да го слушам првиот албум на Каролина и Калиопи, таму бар нема ни Ананас, ни Шила, ни Монополи Гоу.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,895
7,059
113
Ааааа почна на јутуп да ја слушам. Ради овие реклами морам да го слушам првиот албум на Каролина и Калиопи, таму бар нема ни Ананас, ни Шила, ни Монополи Гоу.
Јас гледам српски јутубери и ми излегуваат од Алиекспрес реклами :D

M@RKO

Добро-Познат Член
19,895
7,059
113
Браво за Златен Даб. Имаат привлечна реклама.

Beauty

Администратор
52,265
65,965
113
Доста фаци се глупаци, ама јас сум фин.
Стварно не ме боли к*р.

Ова е добро и привлечно? Па ова е за канта. Вулгарно и ниско. Нека видат Скопско како прави реклами.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,895
7,059
113
Доста фаци се глупаци, ама јас сум фин.
Стварно не ме боли к*р.

Ова е добро и привлечно? Па ова е за канта. Вулгарно и ниско. Нека видат Скопско како прави реклами.
Песната и не е направена за рекламата, сега ја избрале за на реклама. Се сложува за текстот можело да се одбере без пцости.

Ама ми се допаѓа како е смислена. Скопско сето тоа го правеа подобро, Скопско и Даб сакаат да одат на реклами наменети повеќе за помлада генерација луѓе. Скопско тоа го прави со рекламите за Скопско Смут.

Последната добра реклама за Скопско Смут.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,895
7,059
113
И оваа српскава реклама ми се допаѓа исто погодена за лето.

Steff

Добро-Познат Член
35,995
47,759
113
Tube е брендот на Књаз Милош, они генерално секогаш имаат добри реклами за сите брендови, и оваа нивна овогодишна за Књаз ми е фејв за оваа година, издвојува ми се од другите кои баш и не се креативни.