Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
37,036
49,121
113
Поарно украдена српска татковина Египет ама може и ова

Beauty

Администратор
52,868
66,994
113
Мене баш ме интересира на локалниве што ќе биде.
Баш ме интересира расположениево кај народот.

4 години ништо ама баш ништо убаво не се деси во било која скопска општина, и стварно ќе ми е несфатливо ако пак ги гласаме Вмро, каква надеж за подобро дека ќе биде, ќе беше ова, за во Гинис очигледно.

Него стварно имам впечаток дека народов си го сака ВМРО и си се надева дека ќе биде боље, макар и по сто години.

Beauty

Администратор
52,868
66,994
113
Во наша продукција сигурно не би била таа серија. Бар тоа сум сигурна.
Руска или српска можда, ама наша ноу ребелде веј :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
20,362
7,420
113
Во наша продукција сигурно не би била таа серија. Бар тоа сум сигурна.
Руска или српска можда, ама наша ноу ребелде веј :406389:
Копродукција Србија, Македонија и може и Русија. Како си беше Сенке над Балкану и Србија и Македонија вклучени.

Beauty

Администратор
52,868
66,994
113
Копродукција Србија, Македонија и може и Русија. Како си беше Сенке над Балкану и Србија и Македонија вклучени.
Поминала покрај продуцирање оваа земја, дале само извештај за некакви стандарди и толку.

Beauty

Администратор
52,868
66,994
113
Европската Унија изрази загриженост за владеењето на правото во Македонија и земјите од Западен Балкан, и покрај напредокот што е забележан, соопшти вчера европската комесарка за проширување Марта Кос. Таа истакна дека продолжува праксата со мешање во судските процеси, притисокот врз службениците кои истражуваат корупција и политизацијата на медиумските регулаторни тела, што како што истакна е неприфатливо. Еврокомесарката нагласи дека ЕУ се темели на владеењето на правото, кое подразбира независно судство, фер избори и слободни медиуми. Земјите кандидати кои не можат да го обезбедат ова ниво на владеење на правото нема да можат да станат членки на Унијата.
Добро утро. Тоа треба секој ден да се повторува, не еднаш годишно. Секој ден за граѓаните да сфатат што им се дешава пред нос и да реагираат како во Непал.