Доделени трофеи на Steff

 1. 20

  Зависник

  1,000 мислења? Импресивно!
 2. 30

  ГО САКАМ ТОА!

  Content you have posted has attracted 500 positive reactions.
 3. 20

  Не ми е доволно за овде

  Your content has been positively reacted to 250 times.
 4. 15

  Сериозно допадлив!

  Content you have posted has attracted a positive reaction score of 100.
 5. 10

  Не можете да престанете!

  Вие имате објавено 100 мислења. Се надеваме дека ова ќе ве расположи повеќе од еден ден!
 6. 10

  Ми се допаѓа многу

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 7. 5

  Продолжете да навраќате овде

  Објавени 30 мислења. Мора да ви се допаѓа овде!
 8. 2

  На некој му се допаднавте

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 9. 1

  Прво мислење

  Напишете мислење некаде на овој форум да го добиете овој трофеј.
Top