Recent content by alek

  1. A

    Дискусии за цртани серии

    Леле саки го обожавав, инаку од цртани сите кој одеа на мрт ми се гледанми и плус драгонбол, пикачу, и дигимон, а и пепелашка ја имав на касета со бугарска синхронизација ја овенував.
Top