alek

Роденден
Дек 25, 1994 (Години: 26)
Локација
Кавадарци

Луѓе кои ги следиш

Трофеи

 1. 15

  Сериозно допадлив!

  Content you have posted has attracted a positive reaction score of 100.
 2. 10

  Ми се допаѓа многу

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 3. 2

  На некој му се допаднавте

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 4. 10

  Не можете да престанете!

  Вие имате објавено 100 мислења. Се надеваме дека ова ќе ве расположи повеќе од еден ден!
 5. 5

  Продолжете да навраќате овде

  Објавени 30 мислења. Мора да ви се допаѓа овде!
 6. 1

  Прво мислење

  Напишете мислење некаде на овој форум да го добиете овој трофеј.
Top