Дај прати линк.Ги најдов хахахахаххахахахга
Пар биле хаххахахахахах
Дај прати линк.
Мислев да не има видеа ставено како се расправа со тој.![]()
Лараа (@_kostovskaaaaa) • Instagram photos and videos
4,611 Followers, 2,327 Following, 21 Posts - See Instagram photos and videos from Лараа (@_kostovskaaaaa)www.instagram.com
![]()
КТ 100% (@kt_100_postoo) • Instagram photos and videos
4,345 Followers, 505 Following, 14 Posts - See Instagram photos and videos from КТ 100% (@kt_100_postoo)www.instagram.com
Само јас ли имам проблеми со форумов неделава или цел колектив ?
Мене два три дена не ми отвараше изгледа до мене е нешто, инаку намерно пишав колективНе, не, нема никаков проблем.
Откако се смени управувањето на серверот пред година дена или помалце, стварно нема никаков проблем.
Колективот хахахаххаа
Мислиш тука педагози, психолози, учители сме се собрале![]()
![]()
![]()
![]()
Пар билеЛеле не ги можам ова со ова двајцава што се расораваат пак ми се појави видео
![]()
34 K vues · 148 réactions | Проблеми во рајот @topfans #аеродромци #macedonia #Македонија #skopje #скопје #balkan | АероДРОМци
Проблеми во рајот @topfans #аеродромци #macedonia #Македонија #skopje #скопје #balkan .www.facebook.com
Што се случи?Ова виралново видео со Колумбиецот и Грците![]()
![]()
Посебно ради фактот што се попали ФБ публиката на вечни коментатори односно патриоти.
Глупости тешки
Дал да плачем ил у Дунав скачемКолумбиец пее наша песна, Грци треба да погодат од кај е песната, немаат појма они, он им вика Маседониа, они Норт Маседониа?
И овој Неееее тоа е Маседониа, само Маседониа
Леле те молам , не сакам веќе вакви глупости да прераскажувам![]()
![]()
![]()
![]()
Па исто гледаат што и тиШто гледаат во ова интересно?