Ништо
До Врање само да купуваме нешто, татко ми урлаше по телефон дека ќе не утепале мене и баба ми, плус све било блокирано така да ништо.
Маркич како бе гол хахаххахаха
Веќе е разјаснето дека се работи за бот сендвичар, мада чим смрдливата Политика го објави тоа, јасно беше за што се работи![]()
Срамота на протесту: Скинуо се го насред улице, да ли је то жаљење за жртвама ВИДЕО
На протестима у које у Београду организују студенти блокадери и део опозиције виђене су и немиле сцене.www.politika.rs
Точно, ама СДС е и така покојна, така да кога боли курацМалку е одвратно што СДС денес почна со Пумпај статуси, и оној Костадинов пишал тоа на статус па лавина реакции има на тоа дека видовме нивното пумпање што донесе тука.
Оваа квази партија не научи и не научи дека е битно прво тука па после додворување и гледање надвор.
![]()
29 K vues · 451 réactions | Во Србија се пумпа слободата!Поддршка за студентите од слободарска Струмица ✊✊✊ | By Kostadin Kostadinov | Facebook
Во Србија се пумпа слободата!Поддршка за студентите од слободарска Струмица ✊✊✊www.facebook.com
Толку може само просечен дневен рејтинг да им биде, повеќе од тоа не знаат да бројат. Гомна грујовскаЛис
Твоја Сител јавува само за десетици илјади на протест![]()
Ама со ова предизвикуваат погрешна перцепција тука, индиректно алудираат на Шарена револуција во Срб демек врв на либерализмот, а тие што слушаат и читаат тоа а не се доволно упатени, нормално ќе мислат дека и тоа таму е Шарена револуција со кршење фрлање уништување зад која се крие задна агенда. Тоа сакам да кажам, ради нив се добива погрешна перцепција.Точно, ама СДС е и така покојна, така да кога боли курац
Па како зошто, за да се престрави народБожеее
А што велат, зашто го употребиле ?
И колку трае тој звук ?
Мислам да никој жив по погребот на партијата во мај 2024 не сака да знае што они трескаатАма со ова предизвикуваат погрешна перцепција тука, индиректно алудираат на Шарена револуција
ЛелелеееПа како зошто, за да се престрави народ
Трае кратко ама пресилно е, како што читав звук како на проектил или авион кога паѓа
За среќа не бев во тоа време на Славија или пред Собранието
Тоа таму е дно днаЛеле пуштив Пинк, какви глупости се зборат, паралелна реалност