Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
51,171
64,131
113
Ништо
До Врање само да купуваме нешто, татко ми урлаше по телефон дека ќе не утепале мене и баба ми, плус све било блокирано така да ништо.

Маркич како бе гол хахаххахаха

M@RKO

Добро-Познат Член
19,461
6,701
113
Ништо
До Врање само да купуваме нешто, татко ми урлаше по телефон дека ќе не утепале мене и баба ми, плус све било блокирано така да ништо.

Маркич како бе гол хахаххахаха

alek

Добро-Познат Член
789
256
63
@Steff што ви значи тоаа "пумпај пумпај" што го употребувате на протести

Steff

Добро-Познат Член
34,641
46,215
113
@Steff што ви значи тоаа "пумпај пумпај" што го употребувате на протести
Од Редит фора

На секоја објава за протести кога некој се приклучуваше во блокади трескаше пумпај пумпај и сите сега пумпаме :406389:

Steff

Добро-Познат Член
34,641
46,215
113
Веќе е разјаснето дека се работи за бот сендвичар, мада чим смрдливата Политика го објави тоа, јасно беше за што се работи

Beauty

Администратор
51,171
64,131
113
Малку е одвратно што СДС денес почна со Пумпај статуси, и оној Костадинов пишал тоа на статус па лавина реакции има на тоа дека видовме нивното пумпање што донесе тука.
Оваа квази партија не научи и не научи дека е битно прво тука па после додворување и гледање надвор.

Beauty

Администратор
51,171
64,131
113
Лис
Твоја Сител јавува само за десетици илјади на протест :406389:

Steff

Добро-Познат Член
34,641
46,215
113
Малку е одвратно што СДС денес почна со Пумпај статуси, и оној Костадинов пишал тоа на статус па лавина реакции има на тоа дека видовме нивното пумпање што донесе тука.
Оваа квази партија не научи и не научи дека е битно прво тука па после додворување и гледање надвор.

Точно, ама СДС е и така покојна, така да кога боли курац

Ин д адр њуз, монструм почна да употребува оружје против сопствен народ, и тоа во текот на 15 минутна тишина

Следен чекор е веројатно да се пука на граѓаните

Лис
Твоја Сител јавува само за десетици илјади на протест :406389:
Толку може само просечен дневен рејтинг да им биде, повеќе од тоа не знаат да бројат. Гомна грујовска

Beauty

Администратор
51,171
64,131
113
Божеее
А што велат, зашто го употребиле ?
И колку трае тој звук ?

Beauty

Администратор
51,171
64,131
113
Точно, ама СДС е и така покојна, така да кога боли курац
Ама со ова предизвикуваат погрешна перцепција тука, индиректно алудираат на Шарена револуција во Срб демек врв на либерализмот, а тие што слушаат и читаат тоа а не се доволно упатени, нормално ќе мислат дека и тоа таму е Шарена револуција со кршење фрлање уништување зад која се крие задна агенда. Тоа сакам да кажам, ради нив се добива погрешна перцепција.
А гледам нивни членови застануваат со поддршка и еуфорија за Пумпај, а народ нејќе очи да им види, они Пумпај божеее хахахах
Дада вашето Пумпај ќе им помогне на луѓето таму хахха.

Го слушав и премиерот, фино лепо кажа - Ја следиме ситуацијата таму, но не се мешаме во внатрешни работи, како што не даваме и нас од страна земји да ни се мешаат.

Steff

Добро-Познат Член
34,641
46,215
113
Божеее
А што велат, зашто го употребиле ?
И колку трае тој звук ?
Па како зошто, за да се престрави народ

Трае кратко ама пресилно е, како што читав звук како на проектил или авион кога паѓа

За среќа не бев во тоа време на Славија или пред Собранието

Steff

Добро-Познат Член
34,641
46,215
113
Ама со ова предизвикуваат погрешна перцепција тука, индиректно алудираат на Шарена револуција
Мислам да никој жив по погребот на партијата во мај 2024 не сака да знае што они трескаат

Beauty

Администратор
51,171
64,131
113
Па како зошто, за да се престрави народ

Трае кратко ама пресилно е, како што читав звук како на проектил или авион кога паѓа

За среќа не бев во тоа време на Славија или пред Собранието
Лелелеее
Гледав видео сега, да.
Паола Брачо ситуацијава

Beauty

Администратор
51,171
64,131
113
Леле пуштив Пинк, какви глупости се зборат, паралелна реалност

Steff

Добро-Познат Член
34,641
46,215
113
Курир и Блиц се исти глупости како и националните

Нова и Н1 се најкоректни и секако Инсајдер ТВ како најобјективна од сите.

РТС е исто зло како и другите национални, само што нивното зло усовршиле, затоа што во 90ти Милошевиќ ера беа исто вакво дно, затоа тактики и перфидни манипулации мораа да се менуваат

11:35 почнува

Beauty

Администратор
51,171
64,131
113
Леле ова е втор негов прес што гледам и ја мислам дека самата сценографија, говор и концепт можда сме го имале ние тука тек во 90ти по осамостојување (аналогија правам сл некои јутуП снимки од тоа време)

Груевски беше класа искрено за ова ама озбилно. Да не зборам за сите политичари по Груевски.
Ова стварно изгледа аматерски, сиротињски и авторитативно, од говор до сценографија до новинари.

Beauty

Администратор
51,171
64,131
113
Потрошив 15 минути на глупости хахаха
Искрено никад више. Овде нема грам динамика и модерност, пре лоу левел е целава ситуација со човеков хахаха