Steff
Добро-Познат Член
- 33,695
- 45,248
- 113
Немаш ниедна, а не па три
Немаш ниедна, а не па три
Максимално до 4 уреди може да се активни. Има пакети зависно колку уреди сакаш да ти се активни. 499 денари/месечно е за 4 уреди пакетот фамилијарен.Марчееее, ти со по оваа работа. За Глеј да те прашам. Колку луѓе во исто време можи да гледаат со истата претплата?
Може објаснување какво е тоа себично играње?нашиве многу себично играат
Па не си подаваат едни на други за да постигнат погодок, туку себично играат, се бутаат сами и промашуваатМоже објаснување какво е тоа себично играње?
Аха, тоа ок, јас мислев дека има врска со Црна Гора нешто, така те разбравПа не си подаваат едни на други за да постигнат погодок, туку себично играат, се бутаат сами и промашуваат
Точно. Немаат мадиња да шутнат па си подаваат едни на други и Црногорциве им крадат топки пошто ни да подадат не знаат.Јас пак спротивен впечаток имам - дека сите гледаат да дадат друг да шутира.
Па десет дена најверојатно, колку што е потребно да се излезе од изолација. Јас 20 дена бев дека со потешки симптоми.И после колку време не се пренесува ковид чудово од почеток на први симптоми?
Со Омикрон, мислам дека трансмисија е намалена, од 14 до 10 дена. А можеби и помалку.И после колку време не се пренесува ковид чудово од почеток на први симптоми?
Немаш решение за изолација? Или приватно си правеше тест?10 дена???? Па ќе збудалам.
Добро, можеби и помалку, ако симптоми не се сериозни. Сѐ зависи од организам до организам, нема правило.10 дена???? Па ќе збудалам.