Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Бидејќи не најдов соодветна тема у стилот Што гледате од серии во моментот, овде ќе ви предложам...
Berlin station (со лепотанов на аватарчево)... Нема боља серија, жими све.

Е сеа ако најдете линкче за симнување и соодветен превод за серијата The Bureau (Bureau des Legendes) ќе ви бидам благодарен до бескрај.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Кај беше бе Марче, на сунчање у Шкиперија? :religiozen:
Србија на планина во куќа со мојте семејно, дистанца одалечен од луѓе. Таму немам интернет бидејќи засега нема струја за користење секој ден во секое време.

Последен пат уредено:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Кај беше бе Марче, на сунчање у Шкиперија? :religiozen:
Марче е двоен-троен агент, шпиун, работи за српска БИА, албанска ШИШ и за нашата АНБ или АР... Затоа го немало недела-две, на мисија бил ахахах. :haha:

Марко, нема лутиш што те открив, жити мене

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Србија на планина во куќа со мојте семејно, дистанца одалечен од луѓе. Таму немам интернет бидејќи засега нема струја за користење секој ден во секое време.
Кажи бев во Градиште, шлапкав женски, ти ми викаш Србија, планина со моите. Абе ајде. :406389:

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Бидејќи не најдов соодветна тема у стилот Што гледате од серии во моментот, овде ќе ви предложам...
Berlin station (со лепотанов на аватарчево)... Нема боља серија, жими све.

Е сеа ако најдете линкче за симнување и соодветен превод за серијата The Bureau (Bureau des Legendes) ќе ви бидам благодарен до бескрај.
Имаш оваа тема :)

Фала за препорака, ќе се погледа. Оваа Биро е доста фалена.

Титлови за Биро имаш тука:

И тука:

А епизоди најдов тука:

Ваљда работи нешто.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Кажи бев во Градиште, шлапкав женски, ти ми викаш Србија, планина со моите. Абе ајде. :406389:
Ма на планина ќе донесам женска раат секс на отворено да имаме никој не не гледа :406389:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Имаш оваа тема :)

Фала за препорака, ќе се погледа. Оваа Биро е доста фалена.

Титлови за Биро имаш тука:

И тука:

А епизоди најдов тука:

Ваљда работи нешто.
Леееј дижам пиво, еве јавно кажувам хаха. Кога сакаш, ќе најдам термин (ако не ме казнат или стрпаат периодов) хаха.

Ма на планина ќе донесам женска раат секс на отворено да имаме никој не не гледа :406389:
Имаш женска? :sto zboris: А ја си реков дека сите ние тука што сме членови немаме ни ж од женска (или дечко де) :oops::okokoren:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Немам. Сакам да имам ама послабо ми оди со женските.
Еве не дека се мешам, ама си размислил ли да пробаш со нешто помодерно, наместо да бидеш толку старомоден (ко мене)? :haha: Ок, океј де, не мора со блок, тужба, банирање и све друго хахаа :smeenje:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Јефто, дај ти во Политика пиши новост. :haha:

Какви се овие глуппости со Марко што ги збориш :smeenje::smeenje::smeenje:
Цццц, значи совет му давам на другарчево наше, вие така... Башка, немој да те кажам на Пиранија дека имаш против онаа групата со букви од целата азбука, има да те стави во топ... :haha:

А за политика, тек је почело што би рекле нашиве северни соседи... Има да е весело.