Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Што ви е на сите со директорката бе? директорката и да каже не, Зајеваки ќе се согласи. Треба организаторот да се казни, а тоа бил чифче нона Груби. Што значи нема ништо да се деси, пошто му го лиже дупето на Зајко.

Ќе настрада директорката, ни крива ни должна.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Треба строга казна за директорката и за таа навивачка група ама ние сме банана држава па секој прави што си сака така и ова ќе помине како ништо да не се случило.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Оставка од директорката, оставка од министерот (шо е малцинство) како и заменик министерот кој патем и требаше да одговара за сообраќајни прекршоци нешо... Оставка и од наркоманот од Чаир, Нежни :)
Треба воа нецивилизирано диво племе што е заштитено како бела мечка да одговара во целост, а сета штета да си ја плати и спортскиот клуб и сите одговорни.
Да беше некоја македонска навивачка група, сосема поинаква ќе беше сликата...
Е затоа нема да не' биде. Штета што пред некоја година не беше сликата со поинаков крај, та денес немаше да дојде до ова :)

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Леле мислев дека ќе ми се сруши покривот врз глава.

Се сетил во Србија, Бугарија, Црна Гора, Хрватска, Италија. Најсилен бил земјотрес со 6.4 степени по Рихтер. :okokoren: :okokoren: :okokoren: :okokoren:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Во Ск во 4 саатот беше јак и траеше. Баш отварам Вибер тогаш и сите онлајн.

А жртви во Албанија имало.

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Да, баш траеше. Ама не беше од оној што дава и звук. Барем јас не слушнав. Само тресење имаше, поприлично јако.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Мене ме разбуди, ми го мрдаше креветот. Почекав да престане и пак си заспав. :406389:

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Јас како заклан сум спиел. И да се почувствувал тука, на Истокот, не сум осетил ништо. :406389:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Се тресеше кревет, како сте спиеле, не ми е јасно :haha:

Ви текнува на оние серија земјотреси пред некое лето што ги имавме? И тие беа непријатни.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Тресе јас седам во креветот и слушам како паѓа една слика од рафтот над креветот, а што е лошо горе над креветот имам плус плакари со облека и други работи.

Како и да е се надевам нема да се повтори пак иако читам пак имало земјотрес.