Нови мислења од корисници

Сакам да го променам корисничкото име на форумот
Developerv2
Developerv2
Веќе го искористи правото на промена на корисничкото име, и зошто би го променил пак? Причина?
A
Aslan Turkey
Ова е последно те молам. Не сакам на форумот да сум аслан
A
Aslan Turkey
Само да знаеш дека дани прави грешки во статиите на порталот . Еден член на форумот сака да и докаже дека и е грешна статијата, а дани уште и се расправа со членот дрска и безобразна е
Дани тој кабелскиот канал што ќе се емитуваат турските серии ќе биде како fox life, axn итн . Само превод да си уклучиш кој сакаш или пак ќе ги емитуваат со залепен титл
знаеш то оди е*исе
A
Aslan Turkey
Јас ќе ја снимав Фамилијата марковски ама нема
A
Aslan Turkey
Особено ти немој да ми бараш да ти снимам нешто после откако си лајкнал едно мислење за да ме банираат
A
Aslan Turkey
Mrdnat si
Top