Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Предлог за отварање на теми

Beauty

Администратор
Мислења
19,741
Допаѓања
4,734
Поени
113
Имаш и за Нетфликс и за HBO.

ЕДИТ
Сега гледам. На мобилната верзија не се гледаат тие подкатегории на Home. Се гледаат дури кога ќе ги отвориш соодветните подфоруми.
 

M@RKO

Добро-Познат Член
Мислења
10,549
Допаѓања
290
Поени
83
Има за Netflix и HBO поткатегории кај што се сместени сериите, ама не се теми за да може да се коментира општо за услугата, за претплата и за ред други слични такви работи. Има општа тема во делот Забава - Компјутери за Netflix
На тоа можеби мислеше PeterGriffin.

Би било добро да се отвори таков потфорум со наслов On Demand и интернет ТВ услуги па таму да се отвораат такви теми и да се префрлат тие општите теми за Netflix и Коdi што моментално се во делот Забава - Компјутери.
 

kristijan10

Добро-Познат Член
Мислења
762
Допаѓања
769
Поени
93
Превод:
Има теми за серии во подфоруми за Нетфликс и ХБО ама нема тема посебно за нив (Нетфликс и ХБО), каде ќе може да се коментира за нивните услуги. :406389:
 
Допаѓања: M@RKO

Beauty

Администратор
Мислења
19,741
Допаѓања
4,734
Поени
113
Имам дилема - дали шпанските драми да одат во Прајмтајм серии или во Драмски серии? Помош?
 

TVman

Добро-Познат Член
Мислења
6,652
Допаѓања
1,040
Поени
113
Имам дилема - дали шпанските драми да одат во Прајмтајм серии или во Драмски серии? Помош?
Истата дилема ми беше и за српски серии, кога отворав теми. Сепак отворив во омилениот подфорум :406389:
 

Steff

Добро-Познат Член
Мислења
1,849
Допаѓања
1,458
Поени
113
И јас сум за Драмски. Има неколку серии што се повеќе за Прајмтајм но тој случај е и со турски серии (Sahsiyet, Masum и слични серии што се озбилни), но многумина серии се сапунски.
 
Допаѓања: TVman

Beauty

Администратор
Мислења
19,741
Допаѓања
4,734
Поени
113
Oна што сакам да напонемам е членовите да внимаваат каде што постираат.
Значи во Телевизиите не мора за секоја глупост на водители, водителки и емисии да се пишува. Има посебни теми.