Барања за промена на корисничкото име

Developerv2

Администратор
125
151
43
  • Автор на оваа тема
  • #1
Корисникот aleksCASKA е преименуван во hakuna_matata.

По барање на членот извршена е промена на корисничкото име.
 

Developerv2

Администратор
125
151
43
  • Автор на оваа тема
  • #2
Корисникот ivag27 е преименуван во Gledy.

По барање на членот извршена е промена на корисничкото име.
 

Developerv2

Администратор
125
151
43
  • Автор на оваа тема
  • #3
Корисникот najubav е преименуван во Aslan Turkey.

По барање на членот извршена е промена на корисничкото име.
 

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
2,407
586
113
Секој си има право да си го смени името тука и да Аслан бидејки сум турчин.
 

M@RKO

Добро-Познат Член
10,655
349
83
Да секој си има право да си го смени своето име на социјални мрежи и други интернет сајтови и форуми. Јас исто пред некоја година сакав тука да го сменам името а причина за тоа беше да имам исто име секаде на форуми но сфатив дека тоа не треба да го правам на овој форум бидејќи многумина на форумов ме запаметиле веќе по ова име што си го имам.

Сепак нема што тука многу расправии, колку и нас да не ни се допаѓа тоа негово име он си одлучил така да му биде името.
 

Beauty

Администратор
20,405
5,714
113
Премиерот Заев нека ти менува име. Тука нема да се менуваат кориснички имиња во наредниот период.
 

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
2,407
586
113
Јас даниело со тебе не правам муабет со мене си завршила
 

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
2,407
586
113
Султана Јилдирим агица ќе ми биде бидејќи јас сум идниот ага
 
Top